Zbog interesa koje je simpozij "Hypertension Highlights"  pobudio prošle godine, odlučili smo ga zajedno sa svojim partnerima te u suradnji i pod pokroviteljstvom Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, organizirati i ove godine, u sklopu eDana Hipertenzije 2020.Predavanjima iz Rijeke ćete moći pristupiti od 19.studenog 2020. sukladno predviđenom programu. Ovaj e-kongres namijenjen je:


nefrolozima, kardiolozima, dijabetolozima, endokrinolozima, specijalistima obiteljske medicine i svima željnim znanja o hipertenzijiHrvatska liječnička komora je za ovaj dio eDana dodijelila 8 bodova sudionicima. 

Uvjet za ostvarivanje bodova je 50% pregledanih predavanja. Ostatak bodova, do maksimalnih 28 koliko je HLK dodijelila ukupnom programu eDana Hipertenzije možete ostvariti sudjelovanjem u ostatku programa eDana hipertenzije. Program pogledajte na hdh.emed.hr/kongresHrvatsko društvo za hipertenzijuHrvatska akademija znanosti i umjetnostiOrganizator - Hrvatsko društvo za hipertenziju u suradnji s Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti