Obavijesti


eMed COVID-19 - Centralno mjesto svih recentnih i relevantnih informacija za zdravstvene radnike
Slika Glavni Urednik
0
Korona virus SARS-CoV-2 trenutno dramatično mijenja naše živote i više nema čovjeka kojemu trenutna epidemiološka situacija nije oblikovala život u nekom segmentu.

U vremenima krize, svi mi zdravstveni radnici, kao stupovi zdravstva, borimo se za boljitak cijele zajednice na sve moguće načine, a u današnjem svijetu nam na tom putu uvelike olakšava jednostavna i kontinuirana komunikacija i edukacija. Ono što je posebno važno jest da nam pravovremeno i brzo kolanje pravih informacija može pomoći da svedemo stanje konfuzije i izgubljenosti na najmanju moguću mjeru.

Iznimno je važno da u ovom razdoblju dijelimo relevantne i točne informacije tako da one budu dostupne svima nama zdravstvenim radnicima.

Cilj ovog projekta je da se stvori mreža dobro informiranih liječnika te svih zdravstvenih radnika - mreža znanja - zajednica ljudi koji svojim znanjem i ekspertizom doprinose da trenutnu epidemiološku situaciju prebrodimo sa što manjim negativnim posljedicama.

U nastojanju da ovaj volonterski projekt učine vrijednim i upućenim čitavom hrvatskom zdravstvenom sustavu, uspostavljena je suradnja s relevantnim institucijama i stručnim liječničkim društvima.

Stoga Vas pozivamo da se priključite novom centralnom mjestu za informiranje liječnika i svih zdravstvenih radnika vezano uz novonastalu situaciju pandemije. Posjetite i registrirajte se na linku -  covid19.emed.hr

O nama - Agentius
Slika Glavni Urednik
0Prva specijalizirana agencija za digitalna rješenja u edukaciji, multichannel komunikaciji i consultingu za industriju zdravlja. Implementirani sustav kvalitete ISO 9001:2015 nas čini pouzdanim partnerom na putu digitalne evolucije zdravstva.


Od samih početaka Agentius je fokusiran na digitalnu transformaciju postojećih poslovnih modela u industriji zdravlja, što čini Agentius jednom od prvih tvrtki Jugoistočne Europe koja je prepoznala značaj i potencijal digitalne transformacije u zdravstvu. Industriji zdravlja je potrebna svježa perspektiva stoga smo godine multidisciplinarnog iskustva i znatiželju vezanu uz najbolju digitalnu praksu odlučili pretvoriti u lokalno provedive projekte koji osiguravaju našim Partnerima konkurentnost u ovom svijetu. Poznajemo specifičnosti rada s farmaceutskom industrijom te imamo dugodišnje iskustvo u komunikaciji s liječnicima i ostalim profesionalcima u zdravstvu što predstavlja glavne razloge zašto nas odabiru za partnera u provođenju projekata u zdravstvu.


Kontaktirajte nas!